logo_bureaudijkhuis

Heeft u te maken met een medewerker die niet goed op zijn plek zit, zijn prestaties moet verbeteren, moet vertrekken uit de organisatie of moet re-integreren na arbeidsongeschiktheid?
Of wilt u organisatiebreed de interne of externe mobiliteit vergroten?


bullet_1

Herkent u dit?

Bureau Dijkhuis zorgt dat uw medewerkers weer met plezier aan de slag gaan, binnen of buiten uw organisatie.

"Bas is een prettige persoonlijkheid in de omgang en communicatie. Hij draagt zorg voor goede begeleiding en ondersteuning van klanten naar passend werk. Als opdrachtgever kan ik zeker de diensten door Bas/Bureau Dijkhuis aanbevelen!"

Erik Bakker, contractmanager UWV


bullet_1

Individuele trajecten

Bureau Dijkhuis helpt uw hoger opgeleide medewerkers (MBO+, HBO, WO) goed te functioneren in hun huidige werk, zich te bezinnen op de toekomst, of begeleidt ze naar een nieuwe baan na ziekte of ontslag. Graag ga ik met u in gesprek over wat ik voor uw medewerker(s) kan betekenen.

Wilt u meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

contact_arrow
bullet_1

Groepstrajecten

Bureau Dijkhuis kan u helpen mobiliteit organisatiebreed de aandacht te geven. Zo bieden wij in-company de volgende trainingen:

Loopbaanoriƫntatie
Een training van 6 dagdelen voor medewerkers die twijfelen of ze nog wel op de goede plek in de organisatie zitten.

Profileren, solliciteren en netwerken
Een training van 4 dagdelen voor medewerkers die, bijvoorbeeld bij een aankomende re-organisatie, zelf actief aan de slag willen met het zoeken van nieuw werk.

Naast deze trainingen ontwikkelen wij ook op maat trainingen op gebied van mobiliteit en werkplezier, afgestemd op de wensen van uw organisatie.