logo_bureaudijkhuis

Probeer je al een tijdje aan de slag te komen? Solliciteer je je een slag in de rondte, maar word je niet uitgenodigd voor een gesprek? Of word je misschien wel uitgenodigd, maar valt de keuze steeds net niet op jou? Word je er moedeloos van en vraag je je af wat je anders kunt doen om wel die baan te krijgen die je zoekt?


bullet_1

Herken je dit?

Sollicitatiebegeleiding door Bureau Dijkhuis maakt dat je optimaal weet in te spelen op bestaande kansen en nieuwe kansen weet te creëren. Zodat je snel weer aan de slag bent in de baan die bij je past.

Lucas zegt: "Ik ben zeer positief over het traject. Het aanscherpen van mijn c.v en de begeleiding tijdens de sollicitatie procedure zijn waardevol. De begeleiding was resultaat gericht. De sessies hebben er mede toe bijgedragen dat ik nu weer aan het werk ben in een door mij geambieerde richting."

bullet_1

De start

In een oriënterend gesprek nemen we jouw situatie door. Waar loop je tegen aan? Wat vind je lastig bij het zoeken naar werk? En wat heb je nodig om je kansen beter te benutten? Vaak is een kort traject van drie of vier sessies voldoende om je stevig op de rit te zetten. In sommige gevallen is intensievere begeleiding nodig. Afhankelijk van je situatie en het beschikbare budget maken we een plan op maat, waarmee jij de baan vindt die bij je past.

Wil je meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek?

contact_arrow
bullet_1

Het traject

In het traject is er aandacht voor profileren, solliciteren en netwerken. Van een goede elevator pitch, een perfect CV en brief, naar solliciteren anno NU met gebruik van sociale media als twitter en LinkedIn, tot aan de fijne kneepjes van het contacten leggen en strategisch uitbouwen van je netwerk. Je leert jezelf stevig neer te zetten, de juiste vacatures te vinden en de beste indruk te maken, en je weet hoe je zelf nieuwe kansen op werk kunt creëren. Zodat je snel weer met plezier aan de slag bent.