logo_bureaudijkhuis

Heb je een tijdje niet gewerkt door ziekte of een ongeval? Vraag je je af of je weer terug kunt naar je oude functie? Moet je misschien iets anders zoeken? Een ding is zeker, je wilt weer met plezier aan het werk.


bullet_1

Herken je dit?

Een re-integratietraject van Bureau Dijkhuis is voor jou de oplossing. Samen zorgen we ervoor dat je je plek weer vindt.

Ada zegt: "Ik heb de begeleiding van Bas als positief ervaren. Het traject heeft opgeleverd dat ik nu weet wat ik in de toekomst wil gaan doen. Voor nu, dat ik op twee werkplekken werk, zij het nog op vrijwillige basis. En dat ik binnenkort een half jaar betaald aan het werk kan."

bullet_1

Hoe ziet het re-integratietraject er uit?

In een oriënterend gesprek maken we kennis en nemen we je situatie door. Daarna volgt een persoonlijk plan van aanpak. De duur van het traject is afhankelijk van de complexiteit van de situatie. Soms is het traject kortdurend en ben je na vier tot zes sessies weer aan het werk. Vaker duurt een traject langer. In dat geval werken we gefaseerd. We kijken steeds na twee of drie maanden, in overleg met je werkgever, waar we staan en wat er nog nodig is.

Wil je meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek?

contact_arrow
bullet_1

Het traject

In het traject doorloop je een aantal fasen. Eerst moet de situatie een plek krijgen. Daarna kun je vooruit kijken. We onderzoeken je wensen en mogelijkheden. Kun je terug naar je oude functie, is er een andere werkplek of moet je buiten de organisatie op zoek? We maken een plan en gaan stapsgewijs aan de slag. Uiteindelijk doel is om je weer met plezier te laten werken.