logo_bureaudijkhuis

Heb je het gevoel dat je niet op de goede plek zit? Wil je ander werk, maar weet je niet wat? Heb je weinig inzicht in je talenten en wensen? Hoe dan ook, het plezier in je werk is verdwenen en je weet niet hoe je verder moet.


bullet_1

Herken je dit?

Met loopbaanoriëntatie van Bureau Dijkhuis ontdek je welk werk echt bij je past.

Vera zegt: "Het heeft mij weer laten zien waar mijn motivatie ligt. Ik heb het traject en de gesprekken als zeer intensief en constructief ervaren."

bullet_1

Wat houdt loopbaanoriëntatie in?

Het traject bestaat uit een koersonderzoek van zes sessies. Dit wordt voorafgegaan door een vrijblijvend oriënterend gesprek. Hierin maken we kennis, nemen we je situatie door en krijg je informatie over het koersonderzoek.

Wil je meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek?

contact_arrow
bullet_1

Het traject

Het traject is een combinatie van praktische opdrachten en intensieve coachingsgesprekken. Je brengt je talenten in kaart en onderzoekt wat je echt wilt. Je krijgt nieuwe inzichten, leert vertrouwde kaders los te laten en creëert een nieuw toekomstbeeld. Je krijgt een praktisch zicht op je mogelijkheden op de arbeidsmarkt en maakt een plan om je toekomst te verwezenlijken. En om werk te vinden waar je weer plezier in hebt.