logo_bureaudijkhuis

Loop je in je werk steeds op dezelfde problemen vast? Of het nu gaat om communicatie, leidinggeven, stevig in je schoenen staan of effectief zelfmanagement. Het zijn allemaal problemen die er voor zorgen dat je met minder plezier naar je werk gaat.


bullet_1

Herken je dit?

Een persoonlijke coach kan jou het plezier in je werk teruggeven. Bureau Dijkhuis wil graag die persoonlijke coach voor je zijn.

John zegt: "De coaching heb ik zeer positief ervaren en heeft mij een aantal praktische handvatten verstrekt. De één op één (leer)situaties en de structurele en directe, soms confronterende aanpak van Bas stonden hier borg voor."

bullet_1

Hoe gaat je persoonlijke coach te werk?

In een oriënterend gesprek maken we kennis en nemen we je situatie door. Daarna volgt een persoonlijk plan van aanpak. De duur en inhoud van het traject is afhankelijk van de te behalen doelen. De ervaring leert dat een gemiddeld coachingstraject vier tot zes sessies duurt, maar korter of langer komt ook voor.

Wil je meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek?

contact_arrow
bullet_1

Het traject

Het coachingstraject heeft twee sporen. Het ene is praktisch gericht en leert je nieuwe vaardigheden. Maar voor een werkelijke verandering is meer nodig dan nieuwe vaardigheden. Werkelijke verandering komt alleen voort uit nieuwe inzichten. Daarom gaat het andere spoor over bewustwording. Zodat je leert naar jezelf te kijken, vertrouwde kaders los durft te laten en nieuwe structuren weet op te bouwen. Beide sporen zorgen voor praktische oplossingen in je dagelijkse werk. Ze maken dat je weer met plezier naar je werk gaat.